A6 - IMM program de coaching pentru IMM-uri si echipe de vanzari

Program de business & sales coaching

  • Dacă ești director de vânzări într-o firmă cu până la 12 oameni de vânzări pe care îi conduci și vrei ca ei să aducă rezultatele la care te aștepți, făcând mai mult din ceea tu știi că trebuie făcut, atunci acest program este pentru tine.
  • Dacă ai o firmă cu o echipă de până la 12 oameni de vânzări și simți că stagnează sau că este pe un trend descrescător, atunci acest program este pentru tine.
  • Dacă ai o firmă cu o echipă de până la 12 oameni de vânzări și simți că, deși ai reușit să o aduci până la nivelul actual, cumva nu reușești să treci de acesta, să evoluezi, atunci acest program este pentru tine.
  • Dacă ai o firmă cu până la 12 oameni de vânzări și simți că echipa pe care o ai ar putea mult mai mult, că piața și produsul tău permit asta, și cu toate acestea nu se întâmplă, atunci acest serviciu este pentru tine.

Obiectivul programului

În funcție de obiectivele tale, ne axăm pe:

  • Creșterea vânzărilor și încasărilor tale
  • Identificarea a ceea ce îi determină pe oamenii tăi să performeze la cel mai înalt nivel, și însoțirea acestora înspre a acționa astfel în 95% din timp
  • Identificarea elementelor ce influențează performanța celor mai buni oameni ai tăi și ajutarea întregii echipe să modeleze și să copieze cât mai repede aceste elemente

Durata programului

Între 9 și 24 luni.

Costul programului

0 euro. Dacă nu este exact ceea ce ai nevoie, costul este de 0 euro. Dacă într-adevăr te ajutăm și dacă măcar jumătate din ce am spus mai sus se întâmplă, oricum nu mai contează cât costă pentru că îl acoperi fără probleme din creștere și faci profit lună de lună mult după ce s-a încheiat.

Contactează-ne acum, ca să te ajutăm să îți triplezi vânzările

0743.427.881 sau pe mail la shadi@deacum.com

 

Alte servicii:

A3 - Freelancer
A3 – Freelancer
A5 - Go winner
A5 – Go winner
A8 - Fly to your goals
A8 – Fly to your goals
D1 - Salesman4you
D1 – Salesman4you