Coaching de grup pentru a da un impuls afacerii tale

  • Dacă ești director de vânzări într-o firmă cu până la 12 oameni de vânzări pe care îi conduci și vrei ca ei să aducă rezultatele la care te aștepți, făcând mai mult din ceea tu știi că trebuie făcut, atunci acest program este pentru tine.
  • Dacă ai o firmă cu o echipă de până la 12 oameni de vânzări și simți că stagnează sau că este pe un trend descrescător, atunci acest program este pentru tine.
  • Dacă ai o firmă cu o echipă de până la 12 oameni de vânzări și simți că lucrurile se mișcă foarte încet, că ai nevoie de ‘sânge proaspăt’, clienți noi și contracte noi, atunci acest program este pentru tine.
  • Daca ai o firmă cu până la 12 oameni de vânzări, ești în creștere, și vrei să îți recompensezi oamenii și, în același timp, să te asiguri că mențin ritmul, atunci acest program este pentru tine.

Obiectivul programului

Echipa ta de vânzări capătă un nou entusiazm, calcă accelerația și se vede o creștere bruscă în următoarele 30 – 90 de zile.

O zi în care oamenii tăi se ‘joacă’ împreună, învățând unii de la alții, concentrați pe un obiectiv comun. O zi în care fiecare dintre ei redescoperă motorul care îl/o face să se trezeasca dimineața și să își facă treaba.

Durata programului

O zi.

Costul programului

0 euro. Dacă nu este exact ceea ce ai nevoie, costul este de 0 euro. Dacă într-adevăr te ajutăm și măcar jumătate din ce am spus mai sus se întâmplă, oricum nu mai contează cât costă pentru că, din creșterea generată în cele 30 – 90 zile, îl acoperi fără probleme și faci profit lună de lună, mult după ce s-a încheiat.

Contactează-ne acum, ca să te ajutăm să dai un impuls afacerii tale

0743.427.881 sau pe mail la: shadi@deacum.com

 

Alte servicii:

A3 - Freelancer
A3 – Freelancer
5
A6 – IMM-uri
A8 - Fly to your goals
A8 – Fly to your goals
D1 - Salesman4you
D1 – Salesman4you