Eşti la început. Încetează să te compari cu cei care fac asta de ani de zile.
Ești în imersiune pentru afacerea ta- (1)

Încetează să te mai uiţi de jos în sus la ei şi să crezi că tu niciodată nu o să ajungi să faci lucrurile la nivelul lor.
Încetează să crezi că ai nevoie să fii un al doilea Colonelul Sanders şi să inventezi KFC, un al doilea Bill Gates şi să construieşti Microsoft sau un al doilea Steve Jobs şi să dezvolţi Apple. (Apropo, niciunul nu a fost singur. Gates l-a avut pe Steve Balmer, Jobs l-a avut pe Steven Wozniak şi tot aşa)
Tot respectul dar comparaţia ucide. Ucide încrederea că şi tu poţi să dezvolţi o afacere, să ai câţiva clienţi, să fii antreprenor.
Hai să îţi spun un lucru: Conform unui raport CNBC, cu toată situaţia volatilă din lume şi cu toată nesiguranţa din economie, UŞĂ a atins un număr record de milionari. Doar în 2015, s-au adăugat 300.000 de noi milionari ducând astfel numărul lor la 10.4 milioane. Şi China are şi mai mulţi (aici linkul către articol: http://www.cnbc.com/… /record-number-of-millionaires-living-…)
Astea sunt cifre, nu supoziţii. Sunt dovada vie a faptului că dacă găseşti o problemă pe care o rezolvi oamenilor, aceştia te vor plăti pentru ea. Se numeşte vânzare dar poarta diferite nume: antreprenoriat, business, start-up, proiect etc.

Ceea ce ai tu de făcut ca să dezvolţi afacerea ta şi să vinzi este simplu:

1- Caută oameni pe care îi poţi ajuta cu soluţiile tale constând în produse sau servicii.

2- Câştigă-le încrederea

3- Serveşte-i la cel mai înalt nivel posibil

4- Ia bani pentru asta

5- Repetă procesul cu încă 2-5-10-100-1000 de oameni

Asta este tot şi repet, nu trebuie să fii campion olimpic la sărit garduri nici o legendă vie ca să o faci. Este mult mai simplu şi mai uşor decât pare